club dunarea eforie nord

Club Dunarea Eforie Nord

club dunarea eforie

Club DUNAREA***

www.clubdunarea.ro

club dunarea eforie nord   club dunarea   club dunarea eforie

Complexul se intinde pe o suprafata de 20.000 mp de teren, inconjurat de pomi si verdeata, fiind o oaza de liniste si confort de care turistii au nevoie pentru a se relaxa in concediu.
Cazarea in Club Dunarea se asigura in 305 camere complet renovate, din care 267 de camere duble standard, 30 camere duble superior si 8 apartamente.
Camerele sunt confortabile si dotate cu mobilier modern nou, tamplarie PVC cu geam termopan, cu balcon sau terasa, grup sanitar propriu cu cabina de dus, pardoseala din gresie, apa calda non-stop avand incalzirea pe baza de panouri solare, TV LCD, telefon, cablu, aer conditionat, minibar, uscator de par.

video Club Dunarea (youtube.com)

Club Dunarea Eforie Nord

club dunarea eforie   club dunarea eforie   club dunarea eforie


ACTIVITATI HOTEL:
  • pentru copii: Club Delfin (5 – 8 ani), petreceri la piscina, teatru de papusi, Karaoke, spectacolele, concursuri cu premii surpriza, discoteca in aer liber, teren de joaca special amenajat cu tobogane, castele, balansoare.
  • pentru adulti: seri festive cu ansambluri folclorice, Karaoke cu sonorizare de exceptie, discoteca in aer liber, aqua gim, animatie pe plaja.

FACILITATI:
  • parcare proprie gratuita de 40 locuri si pe domeniul public - capacitate 100 locuri.
  • piscina cu o suprafata de 600 mp (peste 800 mc apa) situata in mijlocul complexului, cu zona pentru copii si zona pentru adulti.
  • jacuzzi de exterior pentru 30 persoane, cu 12 jeturi de aer, 91 jeturi de apa, 2 cascade.
  • restaurant complet modernizat; masa este servita in sistem self serve (autoservire) - fisa cont.
  • plaja privata amenajata cu umbrele si sezlonguri; transfer la plaja privata a complexului, internet wireless (Receptie, Restaurant, Piscina)
  • centru international de conferinte (servicii business). Sala de conferinta este modulara, se poate imparti in 3 sali independente, dotate cu echipament specific: video-proiector, ecran , flipchart, sonorizare, servicii de receptie participanti, coordonare eveniment, management eveniment, internet wireless, fax, rezervari transport etc.

Contur Travel ©1995

contur travel facebook   contur travel linkedin   contur travel twitter