litoral - olimp

cocor spa

hotel cocor

hotel cocor olimp

cocor spa hotel

Informaţii Olimp

Cazare in Olimp

Vă prezentăm câteva oferte der cazare in Olimp şi vă stăm la dispoziţie pentru informaţii şi rezervări:

Cocor Spa Hotel 4*

www.cocorspahotel.ro

cocor hotel olimp

COCOR SPA HOTEL 4* este situat in centrul celei mai verzi si atragatoare statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Neptun-Olimp, la doar 50 m de plaja, pune la dispozitia oaspetilor sai un numar 226 de camere duble, 8 apartamente si 4 camere comunicante.

Hotelul, complet renovat in anul 2003, dispune de parcare pazita cu o capacitate de 80 de locuri, ascensoare ultramoderne, rampe acces pentru persoane cu dizabilitati, gradinita si loc de joaca pentru copii, magazin de suveniruri, baruri, restaurant, terasa, gradina, piscine exterioare incalzite pentru adulti si copii, Jacuzzi, plaja privata si sporturi nautice, club Vision.
Deschis in perioada aprilie - octombrie, COCOR SPA HOTEL va ofera confortul standardului de 4 stele atat in spatiile de cazare cat si in zonele publice: aer conditionat/incalzire, internet wireless gratuit, minibar, safe in camera, detector de fum, tv prin cablu, linii telefonice internationale directe.

Facilităţi: Cocor SPA (detalii).

Noutăţi:

Incepand de la 1 mai 2013, Cocor Hotel & Spa Neptun va asteapta cu facilitati imbunatatite, un nou concept de spa si foarte mult entertainment pentru cei care vin insotiti de copii:

 • 230 camere de tip twin bed, queen standard, junior suite
 • 1 restaurant cu meniuri romanesti si internationale, specialitati din fructe de mare
 • 1 sala Ballroom de 300 locuri pentru evenimente
 • baruri, terase, piscina, gradini interioare

COCOR SPA

Pentru cei mari, Cocor Spa, cel mai mare spa din Romania, pune la dispozitie o serie de tratamente de tip medical & wellness. Printre acestea, tratamente de detoxifiere, relaxare, kinetoterapie, programe de reducere a durerilor cronice, programe de eliminare a efectelor stresului fizic si mental, programe anti-aging precum si terapii de reducere a tulburarilor de somn.
La Hotel & Spa Cocor Neptun, in timp ce copiii se distreaza, parintii se relaxeaza!

Detalii:

COCOR HOTEL

Pe toata durata verii, cu ajutorul animatorilor profesionisti, ne vom asigura ca parintii se rasfata cu tratamentele de spa in timp ce copiii sunt implicati in activitati distractive si creative:

 • Spectacole pentru copiii de toate varstele realizate de artisti cunoscuti publicului din celebra emisiune Romanii au talent (Magicianul Antonio, Iluzionistul Ionut-Alexandru Marcu, Mentalistul Vlad Grigorescu, Manechinul Eva si cei patru artisti care o manevrează, Percutionistul Felix, artisti papusari, cantareti,)
 • Spectacole sustinute de de trupa de teatru condusa de Dan Puric
 • In fiecare seara se va organiza Olimpiada jocurilor logice, atat pentru cei mici dar si pentru parintii care doresc sa se distreze cu jocuri fascinante si acaparatoare de cea mai buna calitate. Persoanele care doresc, pot pastra jocul o zi sau doua pentru a se distra cu familia in camera sau pe plaja
 • O trambulina gigantica ii va astepta pe cei mici sa se distreze sub supravegherea personalului specializat
 • Concursuri saptamanale de tir sportiv cu arcul, arbaleta sau prastia de vanatoare
 • Initiere in sporturi extreme precum sky-runner si bete pogo
 • Sedinte foto pentru cei mici, cu recuzita si costume care sa-i cucereasca: cavaleri, printese, soldati, chinezi, arabi, mexicani etc.
 • Alte jocuri distractive precum: Ocolul Pamantului in 80 de jocuri, Povestea de seara - Ocolul Pămantului in 80 de basme, cursuri si concursuri de creatie pentru copii (desen pe nisip, colaje cu scoici si multe altele). La finalul fiecarui spectacol, toti copii vor primi cadouri si premii surpriza.

Lacul Racilor 3*

www.laculracilor.ro

lacul racilor olimp

Clos des Colombes 3*

www.closdescolombes.eu

clos des colombes olimp

Podgorie, crama, restaurant, cazare

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne-Marie Rosenberg: transformarea unei foste ferme de la malul Marii Negre in domeniu viti-vinicol.

Aceasta franco-romanca, provenita dintr-o veche familie de viticultori din Champagne, a reusit astfel sa creeze, cu ajutorul fidelei sale echipei si a fiului sau, una dintre locatiile preferate ale amatorilor de vinuri bune şi de gastronomie.

Contur Travel ©1995

contur travel facebook   contur travel linkedin   contur travel twitter