litoral - constanta

Hoteluri in Constanta

Vă recomandăm câteva hoteluri din Constanţa şi vă stăm la dispoziţie pentru informaţii şi rezervări.

Hotel BALADA NEJ ****

balada nej hotel constanta   hotel constanta   balada nej constanta hotel

Hotel construit într-un stil unic cu tentă medievală, un design interior deosebit şi captivant, ce vă va purta într-o lume mirifică.
Hotelul Balada Nej **** dispune de 20 camere: 10 matrimoniale şi 10 duble (twin beds).
La restaurantul "La Proţap" veţi găsi un spectacol culinar, bucătăria fiind la vedere, iar preparatele cu totul deosebite.

Hotel Bulevard ****

Complexul Bulevard este situat in zona Delfinariului, inainte de intrarea in Mamaia.

Bulevard hotel constanta   constanta hotel Bulevard   hotel Bulevard constanta

Camerele: apartamente si garsoniere President, apartamente si garsoniere 4 stele, camere duble matrimoniale 4 stele, camere duble twin 4 stele, camere duble twin 3 stele, toate dotate cu TV, minibar, aer conditionat, acces internet ,telefon, card de acces, uscator de par etc .

Salile de conferinte (2) au o capacitate de maximum 180, respectiv 200 locuri si sunt dotate cu : mobilier elegant, functional, aer condtionat, video si retroproiector, instalatie de sonorizare, microfoane fixe si mobile, ecran cu actionare automata, flipchart, indicator cu laser, Tv color, telefon, acces direct la internet, fax, copiator, terasa.

Centrul de Sanatate: fitness; gimnastică aerobică; saună, jacuzzi cu jeturi de apa, bai de plante, bai de lapte, bai sarate sulfo-iodurate; masaj: antistres, limfatic; decontracturant, cosmetic general, biostimulator, reflexogen; împachetări cu: parafină sau spirulină; terapie antistress prin inductie, antiinflamatorie, intensive geriatica, a durerii; electrostimulare, electroinductie, electroacupunctura. Activitatea Centrului se desfasoara cu directa implicare si supraveghere de specialitate a unui medic.

Piscina descoperita dispune de muzica subacvatica, trambulina elastica, bar exoti, iar vara, seara dupa ora 20.00, oaspetii sunt invitati la un program de divertisment.

Hotel CLASS ***

Situat ultracentral. Parcare păzită, restaurant 60 locuri.

class hotel constanta constanta hotel class   hotel class constanta

16 camere duble cu pat matrimonial, 8 camere cu 2 paturi şi 2 apartamente.
Toate camerele sunt dotate cu minibar, TV cablu cu 80 programe, aer condiţionat, minibar, telefon, acces internet wireless, uscător de păr.

Hotel FERDINAND ****

Hotelul Ferdinand este situat in zona centrala a orasului, in apropierea principalelor puncte de atractie turistica (la 100 m de plaja Modern).

Ferdinand hotel constanta   hotel constanta   Ferdinand constanta hotel

Hotel Ferdinand pune la dispozitia oaspetilor 15 camere duble si 5 apartamente, clasificate la 3 stele si o sala de conferinta cu 20 de locuri.
Camerele sunt mobilate elegant, spatioase, luminoase, cu design modern, primitor, echipate cu televizor si televiziune prin cablu, telefon cu acces exterior, uscator de par, seif propriu, minibar dotat cu bauturi racoritoare si alcoolice, energizante si dulciuri, internet wireless.
Sala de conferinte din cadrul hotelului Ferdinand, are o capacitate de 20 de persoane si dispune de toate facilitatile si echipamentele necesare evenimentelor de tip interviu, training, team-building, seminar etc. (videoproiector si ecran de proiectie, flipchart, internet wireless).
Restaurantul, cu bucatarie romaneasca si internationala este deschis intre orele 7 si 23.

Hotel OXFORD ***

Hotel OXFORD este situat la intrarea în staţiunea Mamaia, la 5 minute de plajă

oxford hotel constanta   hotel oxford constanta   constanta hotels oxford

96 camere duble şi 6 apartamente cu minibar, telefon internaţional, cablu TV, aer condiţionat.
Săli de conferinţe, restaurant, discotecă, club de noapte, lobby-bar, teren de sport, parcare.

Contur Travel ©1995

contur travel facebook   contur travel linkedin   contur travel twitter