contract cadru

despre noi: | contract turist | rezervare | plata | protectie date

contract prestari servicii turistice

Contur Travel

contract prestari servicii turistice

Vă rugăm ca, înainte de a face o rezervare şi a achita orice serviciu turistic, să luaţi la cunoştinţă despre prevederile CONTRACTULUI de comercializare a pachetelor de servicii turistice (*) de către agenţia de turism CONTUR TRAVEL.

Documentul pentru tipărire

(*) Acesta este vechiul model al contractului de comercializare, reglementat prin Ordinul nr. 1387/2015 pentru aprobarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 122 din 17/02/2016.

În curând vom afişa noul contract, care respectă prevederile Ordonanţei nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de călătorie şi serviciile de călătorie asociate, precum şi pentru modificarea unor acte normative, intrată în vigoare de la 02.09.2018, pe care o puteţi găsi AICI.

In situaţia în care nu aţi găsit pe situl nostru oferta dorită, vă rugăm să ne trimiteţi în scris solicitarea Dvs. pentru o ofertă personalizată (Bon de Comanda)

Pentru gestionarea situaţiilor în care perceperea penalizărilor prevăzute în contract nu poate fi evitată, vă recomandăm încheierea unei asigurări

  • Storno pentru serviciile turistice contractate în ţară
  • Turist Plus pentru serviciile turistice contractate în străinătate.

- detalii

SC CONTUR TRAVEL SRL, cu sediul în Constanţa, Piaţa Ovidiu nr. 14 Bloc B parter, judeţul Constanţa, este inregistrată la ANSPDCP, conform legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal sub numărul: 30198.

Vă mulţumim că aţi apelat la serviciile noastre şi vă dorim excursie plăcută!

CONTUR TRAVEL - agentie de TURISM

agentie turism membra anat

constanta agentie turism   contur travel facebook   contur travel linkedin   contur travel twitter