contractul de prestari de servicii turistice

Vă rugăm ca, înainte de a face o rezervare şi a achita orice serviciu turistic, să luaţi la cunoştinţă despre prevederile CONTRACTULUI de comercializare a pachetelor de servicii turistice de către agenţia de turism CONTUR TRAVEL.

Documentul pentru tipărire (format .pdf)

Acest contract este valabil in cazul contractării unui singur serviciu turistic, de tip servicii hoteliere, transport, bilete de intrare la evenimente cultural-sportive etc.

Pentru contractarea unui pachet de servicii turistice, care include servicii hoteliere, transport şi alte servicii, vă vom trimite contractul emis de tur operatorul care oferă pachetul respectiv, conform prevederilor Ordonanţei nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de călătorie şi serviciile de călătorie asociate, pe care o puteţi găsi AICI.

In situaţia în care nu aţi găsit pe situl nostru oferta dorită, vă rugăm să ne trimiteţi în scris solicitarea Dvs. pentru o ofertă personalizată (Bon de Comanda)

Pentru gestionarea situaţiilor în care perceperea penalizărilor prevăzute în contract pentru servicii turistice în străninătate nu poate fi evitată, vă recomandăm încheierea unei asigurări de călătorie la Generali.

SC CONTUR TRAVEL SRL, cu sediul în Constanţa, Piaţa Ovidiu nr. 14 Bloc B parter, judeţul Constanţa, este inregistrată la ANSPDCP, conform legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal sub numărul: 30198.

Vă mulţumim că aţi apelat la serviciile noastre, vă dorim excursie plăcută şi vă mai asteptăm!