Asigurări

generali asigurari

Poliţa de călătorie în străinătate, TRAVEL, este un pachet complet de asigurare în caz de accidente sau boală survenite neaşteptat şi imprevizibil în timpul călătoriei în afara României.

Cum procedez în caz de accident?

Asigurări de călătorie în străinătate

La noi puteţi încheia asigurările medicale de călătorie în străinătate prin Generali Romania, cu valabilitate în întreaga lume.

Condiţii de Asigurare privind Poliţa de Călătorie în străinătate

GENERALI - Vacanţe şi călătorii:
  • TURIST PLUS PREMIUM
  • TURIST
  • TURIST CHEAP
  • Profesional
  • Xtreme Adventure
  • Turist Studii

Travel Generali
Noile Tarife - 11.03.2014

Important

12. Evenimente excluse din asigurare

"c) au legătură directă sau indirectă cu acte de război de orice tip ( inclusiv razboi civil), evenimente militare, acte de terorism sau sabotaje, revoluţii, revolte, greve, acte de vandalism şi alte evenimente similare acestora sau care s-au produs in tari pentru care au fost publicate de catre Ministerul de Externe, alerte de calatorie privind evitarea zonelor afectate."

Alerte calatorie MAE20.3 Storno - asigurarea pentru anularea plecǎrii in cǎlǎtorie

"Asigurătorul acoperă penalitǎţile datorate de Asigurat agenţiei de turism la data întâmplării oricǎrui eveniment prevǎzut mai jos, în conformitate cu prevederile prezentelor condiţii de asigurare şi cu condiţiile de renunţare prevǎzute în contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice încheiate exclusiv prin intermediul agentiilor de turism. Nu sunt considerate contracte pe pachete turistice, serviciile achizitionate de pe site-urile specializate pe turism ( ex. booking.com)."

Asigurarea de insolvabilitate

Turiştii noştri sunt asiguraţi pentru cazul insolvabilităţii sau falimentului agenţiei de turism.

detalii