Pensiuni agroturistice

Pensiuni agroturistice

Vă recomandăm următoarele pensiuni agroturistice şi vă stăm la dispoziţie pentru informaţii şi rezervări.

Pensiunea POIANA

Dorna Candreni, Suceava
amfostacolo.ro

Cazare în camere cu televizor, cablu tv, apă caldă non-stop, încălzire centrală.
Masa - produse ecologice proaspete, din gospodăria proprie.
Livadă de pomi fructiferi, foişor, grătar, teren de tenis.
La cerere: drumeţii montane, focuri de tabără, partide de vânătoare, plimbări cu sania sau trăsura, turism ecvestru.

Mai presus de toate, gazdele - familia Candrea...

Comuna Dorna Candrenilor (820-890 m altitudine) este situată pe valea Dornei, la o distanţă de 8 km de Vatra Dornei.
Din Dorna Candrenilor se poate urca până la Vf. Ouşoru - M-ţii Suhard (1639 m), de unde se poate admira toată Depresiunea Dornelor.

Pensiunea NICOLA 3*

VALEA ARIESULUI - Horea
detalii

Situată la 7 km de Albac, pe DJ108 în direcţia Huedin.
Curte cu loc parcare, încălzire centrală, fermă proprie (vaci, oi, porci, găini), loc de luat masa afară.

Structura:
Parter: sala de mese mare (50mp, capacitate de 30 persoane) cu TV color, grup sanitar (WC+chiuvetă), bucătarie echipată - la dispoziţia turiştilor.
Etaj: 3 camere decomandate, cu baie proprie, hol.
Mansardă: 2 camere decomandate, cu ieşire la terasă, baie modernă comună.

Masa se asigură în sistem de demipensiune (dimineaţa şi seara) sau pensiune completă, în sistem de agroturism: neporţionat, nelimitat, pe bază de produse naturale din ferma proprie.

Pensiunea POIANA VERDE 4*

VALEA ARIESULUI - Alba
www.poianaverde.ro

Finalizată în decembrie 2004, clasificată la nivelul de confort de patru margarete, pensiunea dispune de zece spaţii de cazare: şase apartamente şi patru camere duble, spaţiu pentru servirea mesei, terasă acoperită, cramă, pavilion exterior, loc de joacă pentru copii.
Turiştii pot participa la activităţile fermei, petrecerile câmpeneşti, echitaţie, excursii cu ghid la obiectivele turistice, pescuit şi vânătoare, se pot plimba cu sania sau căruţa.

CASA MOTULUI 4*

VALEA ARIESULUI - Arieseni
www.casamotului.ro

Departe de aglomeraţia orasului, în mijlocul naturii, pensiunea Casa Moţului din Arieseni vă ofera o oază de linişte creată special pentru familie.
Puteti alege pentru cazare între camere şi apartamente pentru una, două sau mai multe persoane, destule pentru 30 de oaspeţi, întocmai rânduite pentru a vă mulţumi pe deplin. Încăperile sunt amenajate dupa datina unei case primitoare, mobilierul fiind într-un stil rustic, iar lenjeria ţesută din in şi cânepa.
Facilitati:
* râu în curte * gradina de 3.000 mp, parcare proprie
Structura:
* 3 camere duble matrimoniale (pat matrimonial)
* 6 camere duble superioare (pat matrimonial + canapea pe care pot dormii copiii, o camera dublă cu balcon, o cameră dubla + canapea+terasă)
* 1 camere single
* 2 camere triple
* 1 apartament de lux

Toate camerele pensiunii sunt dotate cu baie proprie, TV, seif in dulap, internet wireless.

Pensiunea CHESA MONTANĂ 4*

RANCA - Parâng
ecazari.ro

Munţii Parâng, cei mai stâncoşi din grupa munţilor cuprinşi în spaţiul dintre Jiu, Strei şi Olt, domină de la 2519 m altitudine zările Gorjului şi ale Vâlcii şi se compară cu puternicele cetăţi ale Retezatului.
Staţiunea Rânca este situată la altitudinea de 1600 m, este în plină dezvoltare, având două pârtii de schi amplasate pe Muntele Corneşu: una de nivel mediu şi una pentru începători, aceasta din urmă fiind dotată şi cu instalaţie de nocturnă.
Priveliştea, absolut magnifică, zăpada multă şi aerul de munte reprezintă o atracţie pentru schiori, care în fiecare week-end iau cu asalt localitatea gorjeană.

Pensiunea CHESA MONTANĂ este dată în folosinţă la începutul anului 2006.
Cazare: 5 camere duble cu balcon, cu baie proprie cu cabină de duş (apă caldă/rece), halat de baie, uscător de păr, centrală proprie; fiecare cameră are în dotare TV, mini bar, măsuţă de machiaj, dulap de haine.
Pensiunea mai dispune de o sală de mese cu spaţiu şi pentru organizarea de petreceri, un living cu şemineu, bucătărie care se poate pune la dispoziţia clienţilor, grătar în aer liber, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, parcare, garaj acoperit (2 locuri).